صفحه‌ی جزوات و آموزش آنلاین

مقطع کاردانی

مرکز علمی- کاربردی ایثارگران قائم پارس (عج)

جستوجو ی دروس

دروس مقطع کاردانی

اخلاق اسلامی: استاد لیلا عبداللهی

بسم الله الرحمن الرحیم با سلام حضور دانشجویان گرامی درس اخلاق اسلامی منبع : کتاب اخلاق اسلامی – مبانی و مفاهیم   نویسنده: محمد داودی      نشر معارف مطالعه تمام کتاب برای آزمون پایان ترم لازم است. انشالله خلاصه ای از فصلهای کتاب بصورت...

بیشتر بخوانید

مهارت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات: استاد مصطفی عبدالهی دهکی

کد درس : 29966 درس: مهارت‌های فناوری اطلاعات و ارتباطات مقطع رشته : کاردانی حرفه ای بازاریابی مدرس: استاد مصطفی عبدالهی دهکی فایل : جلد کتاب سر فصل مصوب مهارت هفتم،اینترنت 1 مهارت هفتم،اینترنت 2 [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

کاربرد کامپیوتر در ایمنی و سلامت: استاد مصطفی عبدالهی دهکی

کد درس : 19930 درس: کاربرد کامپیوتر در ایمنی و سلامت رشته : کاردانی ایمنی کار و حفاظت مدرس: استاد مصطفی عبدالهی دهکی فایل : راهنمای دانشجویان فایل : تحقیقاتی - سیستمهای اطلاعات بیمارستانى فایل : تحقیقاتی - عوامل پیش برنده و چالش هاي فرا روي...

بیشتر بخوانید

کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات: استاد محمد مهدی پناهی

مدرس: استاد محمد مهدی پناهی درس: کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات این کتاب برای درس کاربرد فناوری معرفی شده است و دانشجویان با توجه به هماهنگ بودن امتحان این درس با سایر واحد ها باید آن را از کتاب فروشی های معتبر تهیه نمایند. [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

توضیحات کلاس های آنلاین: استاد محمد مجتبی سلیمان فلاح

توضیحات کلاس های آنلاین با عرض سلام و احترام خدمت دانشجویان محترم و همکاران گرامی آموزش زمان کلاس های آنلاین  اینجانب محمد مجتبی سلیمان فلاح بشرح ذیل می‌باشد: درس میکروبیولوژی عمومی شنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۱۰ الی ۱۲درس بسته بندی شیرینی و شکلات شنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت...

بیشتر بخوانید

اصول استاندارد در صنایع غذایی: استاد محمد احسنی خیابانی

مدرس: استاد محمد احسنی خیابانی درس: اصول استاندارد مواد غذایی توضیحات: دانشگاه ایثارگران پارس- دانشجویان عزیز توجه نمایند از کتاب معرفی شده قسمت اصول استاندار فصل هفتم صفحه 239 الی 254 فصل یازدهم صفحات 327 الی 348 مطالعه نمایید. [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

شیمی آلی(کنترل کیفیت مواد غذایی): استاد آزاده شهریاری

مدرس: آزاده شهریاری نام درس :شیمی آلی رشته : کنترل کیفیت مواد غذایی تعداد ونوع فایل: بخش اول و دوم درس نوع فایل pdf . mp4 , mp3 توضیحات: با عرض سلام خدمت دانشجویان گرامی فایل صوتی زیر مربوط به ۱۴ صفحه اول جزوه شیمی آلی...

بیشتر بخوانید

واژه های مهم شيرينی و شکلات(متن+صوت): استاد مهرپرور

با سلام. پيرو فايل جزوه زبان تخصصی مهندسی شيرينی - شکلات (کارشناسی) که قبلا بارگذاری شده، ، فايل واژه های مهم متن و معانی آنها آپلود می شود. ضمنا ترجمه قسمت های مهم جزوه که در حال آماده شدن می باشد به عنوان آخرين بخش از مدرک مورد نياز دانشجويان عزيز جهت خود آموزی در...

بیشتر بخوانید

ترجمه قسمت‌های مهم جزوه شيرينی شکلات: استاد مهرپرور

سلام. با آپلود اين سومين فايل جهت زبان تخصصی مهندسی صنايع شيرينی و شکلات ، فايلهای لازم برای خود آموزی درس مذکور توسط دانشجويان در منزل و بدون نياز به دسترسی به مدرس بار گذاری شده. درقالب اين فايل علاوه بر ترجمه اهم قسمتهای جزوه آموزشی، راهنمایی های مفيدی نيز در خصوص...

بیشتر بخوانید

زبان تخصصی مهندسی شیرینی و شکلات: استاد محمد تقی مهرپرور

درس: زبان تخصصی مهندسی صنایع شیرینی و شکلات مدرس: استاد محمد تقی مهرپرور توضیحات: سلام. فايل pdf زبان تخصصی مهندسی صنايع شيرينی و شکلات آپلود شد. متعاقبا ليستی از واژه های مهم و ترجمه اهم مطالب جزوه تهيه و تقديم خواهد شد. [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

سوالات آزمون زبان عمومی: محمدتقی مهرپرور

مدرس: محمدتقی مهرپرور درس: زبان عمومی توضیحات: سلام. فايل pdf پيوست آخرين فايل مربوط به فرآيند خود آموزی درسهای انتخابی زبان عمومی ترم جاری می باشد که تعداد کل فايلهای لازم برای اين منظور راکه دانشجويان بتوانند بدون نياز به دسترسی به کتاب و يا مدرس ، در شريط موجود، در...

بیشتر بخوانید

زبان عمومی: محمد تقی مهرپرور (مجموعه دوم جزوات)

درس: زبان عمومی مدرس: استاد محمد تقی مهرپرور توضیحات استاد : با سلام. تمامی فايل هايی که اينجانب تا امروز بارگذاری نموده ام فقط به آموزش زبان عمومی مربوط است و بگونه ايست که دانشجويان بتوانند خودشان در منزل با استفاده از آنها درسهای چهرگانه...

بیشتر بخوانید

رهبری و مدیریت: مرجان کاشانی

درس: رهبری و مدیریتمدرس: مرجان کاشانیدانشجویان گرامی: این جزوه همراه با جزوه فرسودگی شغلی جهت مطالعه خدمتتان ارسال میگردد.جزوه فرسودگی شغلی نیاز به تدریس حضوری دارد و انشاالله با شروع کلاسهای حضوری تدریس میگردد. [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی

کتاب کنترل کیفیت درس: اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی مدرس: نفیسه روانفر مقطع: کاردانی فنی رشته: شیمی آزمایشگاهی غذایی توضیحات: کتاب رو تهیه کنند. فصول 1 و 2 و 3 کامل و از فصل چهارم صفحات 149 تا 172 مربوط به gmp را مطالعه...

بیشتر بخوانید

کنترل کیفیت مواد غذایی: استاد نفیسه روانفر

کتاب برچسب گذاری مواد غذایی و کتاب بسته بندی مواد غذایی واحد: کنترل کیفیت مواد غذایی مدرس: استاد نفیسه روانفر از کتاب برچسب گذاری مواد غذایی فصل اول و دوم و فصل چهارم مطالعه شود. از کتاب بسته بندی مواد غذایی فصول اول و دوم مطالعه شود. جزوه کامل طبق سرفصل درس ارائه شئه...

بیشتر بخوانید

زبان عمومی: استاد محمد تقی مهرپرور

زبان عمومی : استاد محمد تقی مهرپرورمقطع کاردانی فايلهای دوازده گانه تصويری از صفحات کتاب درسی گرفته و بارگذاری شده که متن های درسهای چهارگانه و تمرين های انتخابی هر درس با پاسخ آنها را شامل می شود. فايلهای صوتی 4 گانه ای نيز برای گوش کردن به قرايت متن ها تهيه شده و...

بیشتر بخوانید

ارسال نظرات