صفحه‌ی جزوات و آموزش آنلاین

مقطع کارشناسی

مرکز علمی- کاربردی ایثارگران قائم پارس (عج)

جستوجو ی دروس

دروس رشته های مقطع کارشناسی

اخلاق اسلامی: استاد لیلا عبداللهی

بسم الله الرحمن الرحیم با سلام حضور دانشجویان گرامی درس اخلاق اسلامی منبع : کتاب اخلاق اسلامی – مبانی و مفاهیم   نویسنده: محمد داودی      نشر معارف مطالعه تمام کتاب برای آزمون پایان ترم لازم است. انشالله خلاصه ای از فصلهای کتاب بصورت...

بیشتر بخوانید

کنترل پروژه: استاد حسینیان

کتاب کنترل پروژه استاد حسینیان مقطع کارشناسی با سلام و عرض وقت بخیر منبع آزمون متمرکز درس کنترل پروژه (مقطع کارشناسی) به پیوست قابل ملاحظه است. موفق باشید. مقطع کارشناسی [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات: استاد محمد مهدی پناهی

مدرس: استاد محمد مهدی پناهی درس: کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات این کتاب برای درس کاربرد فناوری معرفی شده است و دانشجویان با توجه به هماهنگ بودن امتحان این درس با سایر واحد ها باید آن را از کتاب فروشی های معتبر تهیه نمایند. [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

توضیحات کلاس های آنلاین: استاد محمد مجتبی سلیمان فلاح

توضیحات کلاس های آنلاین با عرض سلام و احترام خدمت دانشجویان محترم و همکاران گرامی آموزش زمان کلاس های آنلاین  اینجانب محمد مجتبی سلیمان فلاح بشرح ذیل می‌باشد: درس میکروبیولوژی عمومی شنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت ۱۰ الی ۱۲درس بسته بندی شیرینی و شکلات شنبه ۲۰ اردیبهشت ساعت...

بیشتر بخوانید

آمار حیاتی: استاد فایزه پیروی نیا

رشته ایمنی سلامت محیط زیست صنایع غذایی بخش اول مدرس: استاد فایزه پیروی نیا درس : آمار حیاتی رشته : کارشناسی حرفه ای ایمنی و سلامت محیط زسیت و صنایع غذایی توضیحات: فایل آموزشی 3 بخش استبخش اول ارسال شده است [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

سیستم های کنترل کیفیت و استاندارد های شیرینی و شکلات: استاد محمد احسنی خیابانی

مدرس: محمد احسنی خیابانی درس سیستم های کنترل کیفیت و استاندارد های شیرینی و شکلات دانشجویان عزیز توجه نمایند لطفاً فصل اول از صفحه 3 الی 15 فصل دوم صفحه 17 الی 59 فصل سوم صفحه 107الی 125 فصل هفتم صفحه 239 اتی 254 را مطالعه نمایید باتشکر [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

اصول طراحی کارخانجات شیرینی و شکلات: استاد محمد احسنی خیابانی

مدرس: استاد محمد احسنی خیابانی درس: اصول طراحی کارخانجات شیرینی و شکلات توضیحات: دانشجویان عزیز توجه کنید لطفاً جلد دو کتاب راتهیه نمایید و بخش پنجم از صفحه 23 الی 44 بخش هفتم از صفحات 255 الی 270 بخش نهم از صفحات 335 الی 350 مطالعه شود [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

اصول استاندارد در صنایع غذایی: استاد محمد احسنی خیابانی

مدرس: استاد محمد احسنی خیابانی درس: اصول استاندارد مواد غذایی توضیحات: دانشگاه ایثارگران پارس- دانشجویان عزیز توجه نمایند از کتاب معرفی شده قسمت اصول استاندار فصل هفتم صفحه 239 الی 254 فصل یازدهم صفحات 327 الی 348 مطالعه نمایید. [wpdm_package...

بیشتر بخوانید

تکنولوژی تولید بیسکویت و کراکر: استاد محمد احسنی خیابانی

مدرس: استاد محمد احسنی خیابانی درس: تکنولوژی تولید بیسکویت و کراکر توضیحات: دانشگاه ایثارگران پارس دانشجویان عزیز لطفاًفصل های ذیل را مطالعه نمایند جلد یک کتاب فصل اول صفحه 6 الی 82 جلد دوم کتاب فصل اول صفحات 22 الی 27 و 34 الی 57 فصل دوم صفحه 85 الی 103 فصل سوم صفحه...

بیشتر بخوانید

ارسال نظرات