کتاب کنترل کیفیت
درس: اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی
مدرس: نفیسه روانفر
مقطع: کاردانی فنی
رشته: شیمی آزمایشگاهی غذایی
توضیحات: کتاب رو تهیه کنند.
فصول 1 و 2 و 3 کامل و از فصل چهارم صفحات 149 تا 172 مربوط به gmp را مطالعه کنند.

درس: اصول کنترل کیفیت در صنایع غذایی
مدرس: نفیسه روانفر
مقطع: کاردانی فنی
رشته: شیمی آزمایشگاهی غذایی
توضیحات: کتاب رو تهیه کنند.
فصول 1 و 2 و 3 کامل و از فصل چهارم صفحات 149 تا 172 مربوط به gmp را مطالعه کنند.
درس کنترل کیفیت