اصول نمونه برداری مواد غذایی
کتاب اصول نمونه برداری
کنترل کیفیت مواد غذایی
مدرس نفیسه روانفر
رشته کاردانی ناپیوسته فنی
توضیحات: کتاب را تهیه و مطالعه کنند.
![](https://aecct.ir/wp-content/uploads/2020/03/IMAG39932-694x1024.jpg)
مدرس نفیسه روانفر
رشته کاردانی ناپیوسته فنی
توضیحات: کتاب را تهیه و مطالعه کنند.
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.
در صورتیکه موفق به تهیه این کتاب نشدید کتاب ” مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی” نوشته مهندس رسول پایان انتشارات آییژ را تهیه کنید.