مقطع کاردانی

کنترل کیفیت مواد غذایی: استاد نفیسه روانفر

اصول نمونه برداری مواد غذایی

کتاب اصول نمونه برداری

کنترل کیفیت مواد غذایی

مدرس نفیسه روانفر

رشته کاردانی ناپیوسته فنی

توضیحات: کتاب را تهیه و مطالعه کنند.

یک نظر در “کنترل کیفیت مواد غذایی: استاد نفیسه روانفر

  1. nafiseh ravanfar گفت:

    در صورتیکه موفق به تهیه این کتاب نشدید کتاب ” مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی” نوشته مهندس رسول پایان انتشارات آییژ را تهیه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید