کنترل کیفیت مواد غذایی: استاد نفیسه روانفر اصول نمونه برداری مواد غذایی کتاب اصول نمونه برداری کنترل کیفیت مواد غذایی مدرس نفیسه روانفر رشته کاردانی ناپیوسته فنی توضیحات: کتاب را تهیه و مطالعه کنند. 1 نظر nafiseh ravanfar در روز 1399-03-20 در ساعت 15:21 در صورتیکه موفق به تهیه این کتاب نشدید کتاب ” مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی” نوشته مهندس رسول پایان انتشارات آییژ را تهیه کنید. پاسخ ارسال نظر لغو پاسخنشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخشهای موردنیاز علامتگذاری شدهاند *دیدگاه * نام * ایمیل * وب سایت ذخیره نام، ایمیل و وبسایت من در مرورگر برای زمانی که دوباره دیدگاهی مینویسم. The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.
nafiseh ravanfar در روز 1399-03-20 در ساعت 15:21 در صورتیکه موفق به تهیه این کتاب نشدید کتاب ” مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی” نوشته مهندس رسول پایان انتشارات آییژ را تهیه کنید. پاسخ
در صورتیکه موفق به تهیه این کتاب نشدید کتاب ” مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی” نوشته مهندس رسول پایان انتشارات آییژ را تهیه کنید.