اصول نمونه برداری مواد غذایی
کتاب اصول نمونه برداری
کنترل کیفیت مواد غذایی
مدرس نفیسه روانفر
رشته کاردانی ناپیوسته فنی
توضیحات: کتاب را تهیه و مطالعه کنند.

مدرس نفیسه روانفر
رشته کاردانی ناپیوسته فنی
توضیحات: کتاب را تهیه و مطالعه کنند.
این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش میشوند.
در صورتیکه موفق به تهیه این کتاب نشدید کتاب ” مبانی کنترل کیفیت در صنایع غذایی” نوشته مهندس رسول پایان انتشارات آییژ را تهیه کنید.