کتاب برچسب گذاری مواد غذایی و کتاب بسته بندی مواد غذایی
واحد: کنترل کیفیت مواد غذایی
مدرس: استاد نفیسه روانفر
از کتاب برچسب گذاری مواد غذایی فصل اول و دوم و فصل چهارم مطالعه شود.
از کتاب بسته بندی مواد غذایی فصول اول و دوم مطالعه شود.
جزوه کامل طبق سرفصل درس ارائه شئه است.
درس: بسته بندی و برچسب گذاری مواد غذایی
رشته: کاردانی ناپیوسته
![کتاب اصول بسته بندی مواد غذایی
اصول برچسب گذاری مواد غذایی](https://aecct.ir/wp-content/uploads/2020/03/IMAG40102-1-1024x717.jpg)